U bekijkt pagina: Home » Nieuws » Vloertegels
 • Vloertegels


  28 February 2018
  Het leggen van vloertegels in de keuken of badkamer biedt vele voordelen. Vloertegels zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Naast deze praktische voordelen geven tegels uw huis ook nog eens uitstraling. In onze online showroom bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment vloertegels, zodat u nieuwe ideeën op kunt doen. Van modern tot klassiek! En van diverse natuurproducten zoals graniet, kalksteen, leisteen, hardsteen, natuursteen.

  Vele bekende merken tegels tegen sterk concurrerende prijzen. Het zijn alléén maar A-merk tegels. Vloertegels zijn niet alleen functioneel. Ze bepalen ook de sfeer van de badkamer, keuken of woonkamer. Kleuren, afmetingen, legrichting en kwaliteit, hebben grote invloed op het ruimtelijke effect waardoor een kleine ruimte groter lijkt. Grote vloertegels werken namelijk ruimtelijk, evenals lichte en rustige kleuren.. Een andere manier om een ruimtelijk effect te creëren is diagonaal betegelen.

  Geglazuurde vloertegels zijn niet poreus, vuilafstotend en makkelijk in onderhoud. Wel zijn ze iets gladder. Om uitglijden te voorkomen is een antislip behandeling aan te raden. Niemand zal een val in de badkamer mee willen maken. Daarom moet u de antislip waarde van een vloertegel in acht nemen, de minimale waarde is R11. Hoe hoger het getal, des te ruwer het oppervlak. Sommige tegels worden af fabriek al geleverd met een speciale antislip bewerking. Antislip tegels zijn goed te onderhouden, maar vragen soms meer aandacht bij het onderhoud dan andere vloertegels.

  Vloertegels zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Is het voor de kamer, keuken, bijkeuken, badkamer, hal, schuur of terras. Elke tegel heeft zo z'n eigen specifieke eigenschappen, antislip, hoge slijtvastheid, vorstvrij etc.

Plaats een review over dit product

Categorieen